Waarom een blog

Geplaatst in: Blog

Waarom ben ik deze website, deze blog begonnen?
Ik zie dit eigenlijk als een verlengde van mijn Instagram account.
Tijdens de zwangerschap van Livèn ben ik mijn Instagram account begonnen. Om zo lekker van me af te kunnen schrijven en plaatjes/foto’s te delen waar ik blij van wordt.
Inmiddels heb ik al heel veel lieve en leuke mama’s leren kennen via mijn account. We kunnen verhalen delen en even lekker klagen bij elkaar zonder dat er vervelend commentaar komt.

Maar via Instagram heb ik vaak toch het idee dat ik het kort “moet” houden. Je gaat geen hele lappen tekst schrijven, tenminste ik niet.
En toch wil ik soms meer kwijt over een bepaald onderwerp. Even lekker van me afschrijven dat is hoofddoel nr. 1. Als er dan nog mensen zijn die het leuk vinden om te lezen dan ben ik helemaal blij.

Snel tevreden ben ik eh

Zoals vele van jullie wel weten schrijf ik ook voor Mama’s vlog. Nu zijn er vast mensen die denken dan kan je daar toch van je afschrijven?
JA! klopt helemaal en dat doe ik ook met heel erg veel plezier. Maar misschien ben ik dan toch ook een klein beetje een control freak en hou ik graag zelf de touwtjes in handen?
En toch doe ik te weinig met deze website/blog. Maar dit wil ik gaan veranderen. Ik wil tijd maken om er voor te gaan zitten om mijn verhaal dat heerlijk in mijn hoofd rond zweeft op papier te zetten.
Haha, lekker ouderwets ik bedoel natuurlijk: op de computer te typen!
Ik wil je website gaan indelen in verschillende rubrieken en misschien is er wel interesse voor mama’s (of papa’s) die een gastblog willen schrijven. Ideeën heb ik genoeg, maar nu moet ik ze gaan uitvoeren!

Nog een reden waarom ik deze website/blog ben begonnen: Fotografie! Fotografie is niet alleen een passie maar het is ook mijn werk, mijn leven.
Ik wil makkelijk een portfolio online gaan opbouwen en mijn trost met iedereen kunnen gaan delen. Maar ook zeker fotoshoots aanbieden. Waar ik me vooral op wil gaan richten is lifestyle fotografie.
Gewoon heerlijk jezelf zijn, want dan ben je op je mooist!

Ik hoop op een hele korte termijn weer nieuwe ontwikkelingen op de website met jullie te kunnen delen.
Heb je vragen of misschien wel tips? Stuur me dan even een berichtje ik beantwoord ze heel graag.

    Reageer

    Just Juul
    Win actie Luna Beau.nl