Vernieuwde website

Geplaatst in: Blog | Mama

Welkom! Welkom op mijn nieuwe website.

Nu hoor ik de vragen al komen. Je website was toch nog niet zo oud? Nee, dat klopt. Maar ken je dat, dat je ergens geen goed gevoel bij hebt? En het daardoor gaat ontwijken? Dat had ik met de vorige website. Er was eigenlijk niks mis mee. Maar door dat ik er niet geheel tevreden over was schreef ik steeds minder blogs. En wilde ik de website niet echt promoten. Super jammer natuurlijk. Ik had al best veel tijd en geld in de website zitten. Dus besloot ik het helemaal anders te gaan doen. In samenwerking met F&J is deze nieuwe website ontstaan. En nu, nu is de website meer dan perfect.

Een combinatie van blog en fotografie. Eén van de grote veranderingen aan de site is dat het een combinatie site is geworden. Je vindt hier nu ook alle informatie betreffende Fotografie Petit. Let op! Dit gedeelte is nog niet helemaal af.

Ik wil jullie namelijk deel voor deel mee kunnen nemen in de veranderingen. En als de website straks he-le-maal af is wil ik een mega win actie organiseren om het te vieren.

Gastblog! Ook dat is een nieuw onderdeel op deze website. Om zoveel mogelijk variatie aan te kunnen bieden lijkt het me leuk soms een gastblog te plaatsen. Even iets heel anders. Ik maak dan ook maar gelijk van de gelegenheid gebruik. (Als je nu toch aan het lezen bent) Lijkt het jou leuk om een gastblog te schrijven? Stuur dan een mail naar info@mommyslife92.nl

Natuurlijk zou ik het leuk vinden om te horen wat jullie tot nu toe van de nieuwe website vinden. Laat daarom een reactie hieronder achter.

Liefs,

 • PATRICIA
  14 november 2018

  Wauw wat ziet dat er goed uit. Prachtig je bent een topper

 • Evelien
  14 november 2018

  Mooie site!!!

 • Kim de jong
  15 november 2018

  Trotse vriendin hier! ♡

Reageer

Mijn samenwerking met Ukje.nl
Bloggers gezocht