Just Juul

Geplaatst in: Blog | Shops

Just Juul! Zoals de titel al doet vermoeden wil ik jullie mee nemen in mijn “samenwerking” met Just Juul.
Samenwerking klinkt misschien wel heel erg officieel, maar zo zie ik dit zelf ook. Hoe zijn we begonnen?
Just Juul plaatste een oproep op Instagram waarin vermeld stond dat ze op zoek was naar brandreps.
Dit gaan we proberen was mijn gedachten, en Jawel hoor! Livèn werd gekozen als brandrep model.
Als (te)trotse mama deed ik natuurlijk een vreugde dansje want ja, hoe leuk is Just Juul!

Ik vind het zelf belangrijk om wat meer te weten over het bedrijf waarmee je samen gaat werken en ik ben me dus gaan inlezen.
Hiervan wil ik jullie een korte samenvatting geven. Wil je het hele verhaal lezen? Over Just Juul )
Just Juul is gestart door Anne-Marie zij is alleenstaande mama van haar zoontje Juul. Zoals je eigenlijk wel vaker hoort is het allemaal begonnen met het maken van kleding voor haar eigen zoontje.
Al snel was er in haar omgeving meer vraag naar. (Ja! LOGISCH! het is ook zo leuk) Eigenlijk is Anne-Marie door een minder leuke situatie lichtelijk deze kant op gerold. Ze raakte namelijk haar baan kwijt na de zwangerschap.
Op 22 november 2016 stond de webshop online!

En nu mag ik dus deel uit maken van dit mooie, bijzondere verhaal. Wij hebben al meerdere pakketen met kleding ontvangen en hiervoor in ruil leveren wij (Livèn en ik) foto’s aan.
Het laatste pakket wat wij hebben ontvangen was van de zomer collectie. GE-WEL-DIG vond ik het en dat was ook het moment dat ik dacht hier ga ik een blog over schrijven.
Want even voor de duidelijkheid, dit hoort niet bij de samenwerking. Dit doe ik omdat ik zelf zo enthousiast ben over de producten welke ik heb ontvangen en na het lezen van het verhaal van Just Juul werdt de gun factor alleen maar groter en groter.

Maar waarom ben ik nou juist zo enthousiast over dit merk. Het aller eerste wat mij opviel toen het binnen kwam was de leuke en vooral niet standaard printjes. Na verder te kijken zag ik ook dat het niet van die goedkope, dunne stof was. Je kan echt voelen dat dit kwaliteit is. En geloof me daar heb ik geen verstand van, dus als zelfs ik dat al voel.
Even later kwam ik er ook achter dat de roze stoffen en de gestreepte zwart wit stoffen biologische stoffen zijn. Wauw! Waar heb ik nog meer opgelet, ik let ook op de pasvorm en of het een beetje makkelijk aan te trekken is.

Livèn vindt aankleden niet altijd leuk en een worsteling voorkom ik dan ook graag!

Maar daar hoef je je bij deze kleding geen zorgen over te maken. Het past perfect en aan kleden ging nog nooit zo makkelijk. (Haha, het lijkt wel een reclame spotje)
Wat ook leuk is om te benoemen is dat de reacties die je krijgt super positief zijn. Er wordt vaak gevraagd waar de kleding vandaan komt. Ik verwijs de mensen graag naar de website van Just Juul.

Wil jij meer weten van Just Juul, kan je natuurlijk altijd kijken op de website van Just Juul of op Instagram.

We sluiten af met een aantal foto’s natuurlijk!

 

    Reageer

    Geboorte fotografie
    Waarom een blog