Eerste blog.

Geplaatst in: Blog

Met trots presenteer ik jullie, mijn eerste blog!

Haha, dat klinkt lekker officieel. Sommige mensen weten wel dat dit niet helemaal mijn eerste blog is.
Ik heb al verschillende gast blogs mogen schrijven. (Wat het voor mij nu niet minder spannend maakt hoor)
Ook schrijf ik vast voor Mama’s Vlog.

Dit blijf ik ook gewoon doen want hierin heb ik veel te veel plezier. Buiten het bloggen om hebben wij een eigen bedrijf.
Fotostudio Glamourvision is de fotostudio van mijn vriend Bub. Langzaam ben ik ook in het bedrijf gerold om het vervolgens samen ons bedrijf te mogen noemen. In de loop der jaren heb ik mijn opleiding Allround Visagie afgerond en fotografeer ik ook heel graag mee. Fotostudio Glamourvision is gericht op (de naam zegt het eigenlijk al) glamour fotografie. Wij hebben een fotostudio met verschillende 3D decors en de fotoshoots zijn (bijna) altijd inclusief visagie en haarstyling.

Mommyslife.92

Mijn persoonlijke interesse ligt meer bij de kinderfotografie. Ook dit is één van de redenen dat ik mijn blog ben gestart. Via deze website wil ik graag laten zien wat er mogelijke is qua kinderfotografie. Langzaam zal mijn website groeien met steeds meer voorbeelden en mogelijkheden.
Buiten bovenstaande “bezigheden” heb ik natuurlijk mijn handen vol aan onze 8 maanden oude Livèn. Het mama zijn heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Vaak positief maar soms ook wel negatief als je dit zo mag noemen. Hierover ga ik later nog meer inhoudelijk schrijven.

Omdat dit mijn “eerste” blog is ga ik het kort houden. Ik hoop dat ik jullie zo een klein beetje heb kunnen laten zien hoe mijn leventje er uit ziet. & hopelijk tot snel bij de volgende blog.

Liefs x.

 • Linda Robben
  15 december 2017

  Keep up the good work! Ik volg je graag weer verder 😉

  Xxx

  • Jaimy
   Linda Robben
   15 december 2017

   Super lief Linda, Dankjewel!

Reageer

Mommyslife92.nl
Geboorte fotografie